Műtét utáni kutyaruha (UNIVERZÁLIS)

Műtét utáni kutyaruha (UNIVERZÁLIS), MUKR-1013
Cikkszám: MUKR-1013
6 990 Ft
A kutya hátának hossza a nyak tövétől a farka tövéig
Részletes leírás: 

A kutyaruha a kutyusra szabva, az ő egyedi méretei alapján készül, ezzel biztosítva maximális hatékonyságot és kényelmet kedvence számára. Műtét utáni kutyaruhánk az egyedi méretezésnek köszönhetően nem csavarodik el, nem fog húzódni a kutyuson. A kutyaruha anyaga rendkívül puha. Kizárólag I. osztályú anyaggal dolgozunk, amely biztosítja hogy a kutyus sebét nem fogja bántani a ruha viselése. Műtét utáni kutyaruhánk a kutyus hasánál speciálisan készül, tovább fokozva az amúgy puha anyag biztosította kényelmet.

A műtét utáni kutyaruha elkészülési ideje személyes átvétel esetén EGY NAP (minden esetben előzetes egyeztetés szükséges!!!), futárral történő kézbesítés esetén is legfeljebb 2-3 nap!

Gallér helyett ideális megoldás a kedvencek számára. A műtét utáni kutyaruha megakadályozza, hogy a kutyus a sebét piszkálja anélkül, hogy zavarná őt a mindennapokban. Eredeti, minőségi megoldás a kutyusok számára a legnehezebb napokon, közel tíz éves tapasztalattal!

Nem csak műtétek után javasolt, használható bármilyen sérülés elfedésére.

 

Anyaga puha, rugalmas pamut, így nem okoz fájdalmat a sebbel történő érintkezés során.

 

Műtét utáni kutyaruháink egyedi méretben készülnek a kutyusok kényelme érdekében. Rendeléskor a kutyus méreteinek megadása nélkülözhetetlen. A méretek megadásában segítségül szolgál a főmenü "Méretvétel" menüpontja. Kérdés esetén elérhetőségeink valamelyikén tudunk bővebb tájékoztatást adni.

 

Méretvétel: https://www.kutyaruhazat.hu/egyedi-meret-megadasahoz-segitseg