Műtét utáni kutyaruha (UNIVERZÁLIS)

Műtét utáni kutyaruha (UNIVERZÁLIS), UMUKR-013
Cikkszám: UMUKR-013
6 990 Ft
A kutya hátának hossza a nyak tövétől a farka tövéig
Részletes leírás: 

A kutyaruha a kutyusra szabva, az ő egyedi méretei alapján készül, ezzel biztosítva maximális hatékonyságot és kényelmet kedvence számára. Műtét utáni kutyaruhánk az egyedi méretezésnek köszönhetően nem csavarodik el, nem fog húzódni a kutyuson. A kutyaruha anyaga rendkívül puha. Kizárólag I. osztályú anyaggal dolgozunk, amely biztosítja hogy a kutyus sebét nem fogja bántani a ruha viselése. Műtét utáni kutyaruhánk a kutyus hasánál speciálisan készül, tovább fokozva az amúgy puha anyag biztosította kényelmet

A műtét utáni kutyaruha elkészülési ideje személyes átvétel esetén EGY NAP, futárral történő kézbesítés esetén is legfeljebb 2-3 nap!

Univerzális Műtét utáni kutyaruhánk számos esetben tökéletes választás. Legyen szó egy sebről, egy műtétről, egy fázósabb kedvencről, egy hűvösebb időszakról. A kutyaruha tökéletesen igazodik a kutyus testéhez, zavartalan viselet számára. Egyéb kutyaruhákkal is kombinálható, hiszen tökéletes aláöltözet is. Amennyiben kedvencének van egy sebe, vagy műtötték a ruha elfedi a sebet, a kutyus nem piszkálja azt és a hideg időszakban rá lehet venni egyéb vízálló kutyaruhákat is.

Gallér helyett szintén ideális megoldás ezen termékünk. Az univerzális műtét utáni kutyaruha megakadályozza, hogy a kutyus a sebét piszkálja anélkül, hogy zavarná őt a mindennapokban. Eredeti, minőségi megoldás a kutyusok számára a legnehezebb napokon, közel tíz éves tapasztalattal!

Nem csak műtétek után javasolt, használható bármilyen sérülés elfedésére.

Anyaga puha, rugalmas pamut, így nem okoz fájdalmat a sebbel történő érintkezés során.

Műtét utáni kutyaruháink egyedi méretben készülnek a kutyusok kényelme érdekében. Rendeléskor a kutyus méreteinek megadása nélkülözhetetlen. A méretek megadásában segítségül szolgál a főmenü "Méretvétel" menüpontja. Kérdés esetén elérhetőségeink valamelyikén tudunk bővebb tájékoztatást adni.

 

Győződjön meg saját szemével az egyedi méretű ruháink előnyeiről: https://www.kutyaruhazat.hu/referenciak

Méretvétel: https://www.kutyaruhazat.hu/egyedi-meret-megadasahoz-segitseg