Kánikula műtét utáni kutyaruha

Kánikula műtét utáni kutyaruha, KMUKR-1315
Cikkszám: KMUKR-1315
7 490 Ft
A kutya hátának hossza a nyak tövétől a farka tövéig
Részletes leírás: 

A kutyaruha a kutyusra szabva, az ő egyedi méretei alapján készül, ezzel biztosítva maximális hatékonyságot és kényelmet kedvence számára.

A kánikula műtét utáni kutyaruha elkészülési ideje általánosságban 1-3 nap!

Kánikula Műtét utáni kutyaruhánk a nyári forróságban tökéletes választás. A kutyaruha teljesen igazodik a kutyus testéhez, zavartalan viselet számára. Amennyiben kedvencének van egy sebe, vagy műtötték a ruha elfedi a sebet, a kutyus nem piszkálja azt .

Gallér helyett szintén ideális megoldás ezen termékünk. Az kánikula műtét utáni kutyaruha megakadályozza, hogy a kutyus a sebét piszkálja anélkül, hogy zavarná őt a mindennapokban. Eredeti, minőségi megoldás a kutyusok számára a legnehezebb és legmelegebb napokon, közel tíz éves tapasztalattal!

Nem csak műtétek után javasolt, használható bármilyen sérülés elfedésére.

Anyaga a kutyus hasánál puha, rugalmas pamut, hátán erős/strapabíró elasztikus speciális lyukacsos anyag, ezzel biztosítva a nyári napokban a lehető legnagyobb kényelmet. Kutyus hasánál a pamut puha, kényelmes viselet, így nem okoz fájdalmat a sebbel történő érintkezés során.

Műtét utáni kutyaruháink egyedi méretben készülnek a kutyusok kényelme érdekében. Rendeléskor a kutyus méreteinek megadása nélkülözhetetlen. A méretek megadásában segítségül szolgál a főmenü "Méretvétel" menüpontja. Kérdés esetén elérhetőségeink valamelyikén tudunk bővebb tájékoztatást adni.

 

Győződjön meg saját szemével az egyedi méretű ruháink előnyeiről: https://www.kutyaruhazat.hu/referenciak

Méretvétel: https://www.kutyaruhazat.hu/egyedi-meret-megadasahoz-segitseg

Műtét utáni kutyaruha