Üdvözöljük az EVA Style Kutyaruházat webáruházban!

Bizonyára Ön is vásárolt már kutyaruhát, amelyet örömmel vitt haza, aztán itt-ott elállt, lógott, vagy éppen szűk volt, netán rövid vagy hosszú volt a ruha. Amennyiben az ilyen kellemetlen szituációkat a jövően szeretné elkerülni, akkor a legjobb helyen jár, mert nálunk minden kedvencre egyedi méretű kutyaruha készül, mert nálunk az Ön kedvencének saját szabásmintája lesz, hogy minden rendelése egyformán tökéletes ruhához vezessen.

Termékeink között kutyaruhák, kutyaágyak, és egyéb kiegészítők választékát találja meg. Kutyaruháink egyedi méretben készülnek, tökéletesen a kutyusra igazítva, így kompromisszumok nélkül vásárolhat kedvence részére, garantáltan tökéletes kutyaruhát fog kézhez kapni. A kutyaruhák anyaga, színe választható, variálható. Kutyaruháink a következő fő fazonokban készülnek: alkalmi kutyaruha, kutyaesőkabát, kapucnis kutyaruha, kutyaoverál, kutyaruha nagytestű kutyusoknak, kutyapulóver, kutyahámok, patentos kutyaruha, műtét utáni kutyaruha és egyéb megoldások.

Az EVA Style Kutyaruházat specialitása a műtét utáni kutyaruhák készítése, melyek segítségével nincs szükség a kényelmetlen tölcsérre. A műtét utáni kutyaruha anyagában puha, rugalmas, a hasánál bélelt. A kutyusok számára rendkívül kényelmes viselet, amely segíti a gyors és kíméletes gyógyulást.

Kellemes vásárlást!

 

EVA Style Kutyaruházat