Rólunk

Bizonyára Ön is vásárolt már kutyaruhát, amelyet örömmel vitt haza, aztán itt-ott elállt, lógott, vagy éppen szűk volt, netán rövid vagy hosszú volt a ruha. Amennyiben az ilyen kellemetlen szituációkat a jövően szeretné elkerülni, akkor a legjobb helyen jár, mert nálunk minden kedvencre egyedi méretű kutyaruha készül, mert nálunk az Ön kedvencének saját szabásmintája lesz, hogy minden rendelése egyformán tökéletes ruhához vezessen.

Termékeink között kutyaruhák, kutyaágyak, és egyéb kiegészítők választékát találja meg. Kutyaruháink egyedi méretben készülnek, tökéletesen a kutyusra igazítva, így kompromisszumok nélkül vásárolhat kedvence részére, garantáltan tökéletes kutyaruhát fog kézhez kapni. A kutyaruhák anyaga, színe választható, variálható. Kutyaruháink a következő fő fazonokban készülnek: alkalmi kutyaruha, kutyaesőkabát, kapucnis kutyaruha, kutyaoverál, kutyaruha nagytestű kutyusoknak, kutyapulóver, kutyahámok, patentos kutyaruha, műtét utáni kutyaruha és egyéb megoldások.

Az EVA Style Kutyaruházat specialitása a műtét utáni kutyaruhák készítése, melyek segítségével nincs szükség a kényelmetlen tölcsérre. A műtét utáni kutyaruha anyagában puha, rugalmas, a hasánál bélelt. A kutyusok számára rendkívül kényelmes viselet, amely segíti a gyors és kíméletes gyógyulást.

Webáruházunk 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy a kutyusokra olyan kutyaruhákat készítsünk, amelyek nem csak szépek, nem csak I. osztályú anyagokból készülnek, hanem zavartalan viseletek minden egyes alkalommal a kutyusok számára.

Elveinkhez ihletet egy elkeseredett kutyatulajdonostól kaptunk, aki kedvence számára a sokadik kutyaruhát vásárolta, de az még mindig nem volt jó a kutyusra. Ekkor határoztuk el, hogy mi ezekre a helyzetekre fogunk megoldásokat kínálni, legyen szó egy esős napon a sétáról, vagy a rettentő hidegről, vagy csak simán a cukiságról.

Cégünk fő profilja az egyedi fazonú és egyedi méretezésű kutyaruhák készítése - nem csak kistestű kutyusokra -, valamint az esetleges műtétek után a lábadozást megkönnyítő műtét utáni kutyaruha, ugyancsak egyedi méretben történő készítése. Minden kutyusra a megadott méretek alapján egyedi szabásminta készül, ezzel is garantálva a visszatérő vásárlóink számára a megszokott minőséget.
 
Kutyaruháink az év minden szakaszában megállják a helyüket, beleértve a téli fagyokat, valamint az átmeneti évszakok szeszélyes időjárását is. Az egyedi méretezésnek köszönhetően a gazdik biztosra vehetik, hogy kedvencük jól érzi magát a ruhájában, nem fázik, nem szorítja őt, nem lóg rajta. Nincs az ablakon kidobott pénz, nehezen megemésztett kompromisszum és nincs újabb kutyaruha vásárlás, „hátha az majd jobb lesz” alapon.
 
Műtétek után a kutyusoknál nagyon fontos, hogy a sebüket ne bántsák. Ezt elősegítendő az úgynevezett tölcsér, mely kedvencünk számára rendkívül kényelmetlen. Zavarja az evésben, ivásban, szaglásban, gyakorlatilag mindenben. A megoldást egy puha anyagból készült ruha jelentheti, mely a sebet nem bántja, mégis eltakarja a kutyus elől. Megoldható, hogy csak a műtött testrészre húzzunk ruhát, de összetettebb megoldásokat is vállalunk. Nagyon fontos, hogy ezek a ruhák is egyedi méretben, a lábadozó kutyusra igazítva készülnek el, hogy még inkább kényelmesek legyenek. Büszkén mondhatjuk, hogy számtalan kutyus lábadozott a ruháinkban és gyakorlatilag kivétel nélkül minden gazditól köszönetet és elismerést kaptunk cserébe.
 
Célunk, hogy a kutyatulajdonosok és kedvenceik minden igényét kielégítő kutyaruhákat állítsunk elő, garantálva a jó méretet. Minden fazon kialakításakor elsődleges szempont volt számunkra, hogy kedvencünk komfortérzetét minél magasabb szintre emeljük.
 
Amennyiben kérdése, észrevétele van kérjük írjon az info@kutyaruhazat.hu címre.
 
EVA STYLE Kutyaruházat